domingo, 13 de abril de 2008

DISSENY EXPERIMENTAL: A CÀRREC DE INOCUO DESIGN STUDIO


DISSENY EXPERIMENTAL:
COM EL TALENT ARTÍSTIC POT CONVERTIR-SE EN UN TREBALL RENTABLE, A CÀRREC DE INOCUO DESIGN STUDIO


Oferta exclusiva per a socis d'ADG-FAD: Guanya una plaça per a participar de forma gratuïta en el proper curs de Disseny Experimental a càrrec de Inocuo Design Studio a l'Escola de Creatius Complot de Barcelona. o descompte del 10% per a socis i no socis d'ADG-FAD*

Complot, l'Escola de Creatius de Barcelona, ofereix un curs a càrrec dels responsables de Inocuo Design Studio. Comptaran amb el suport de diferents marques que ofereixen la seva imatge per a què els alumnes elaborin treballs reals que sortiran publicats.

Complot Escuela de Creativos et proposa dos mesos a sac treballant amb un dels estudis de disseny més multidisciplinars de Barcelona, desenvolupant casos reals, amb presentacions a clients de carn i ós que estaran disposats a què si el teu treball ho mereix, pugui ser la pròxima portada de leCool, el darrer vídeo per a la revista de tendències Rojo, una samarreta entre les peces de roba de Barrio Santo o el contingut de la controvertida revista Vice… El més semblant a passar dos mesos de pràctiques en l'estudi més hot del moment.

Entre tots els socis d'ADG-FAD que enviïn un email a: complot@tenemosunplan.com
abans del proper dimercres 16 d'Abril, sortejarem una plaça gratuïta per a aquest curs únic.

*Els 10 primers interessats (tant socis com no socis) que escriguin a:
complot@tenemosunplan.com
a través d'aquest newsletter abans del proper dimercres 16 d'Abril, obtindran un 10% de descompte en la inscripció.

Etiquetas: ,

1 comentarios:

Anonymous Anónimo ha dicho...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.

19 de abril de 2008, 22:13  

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio